Biltvätt & Rekond i Stockholm
Vi får din bil att bli som ny!

Bilen är för de flesta en stor investering och bör behandlas som en sådan genom att ge den bästa omvårdnad.

* Var 6:e  biltvätt GRATIS med vårt klippkort!!!

Vi på Larssons Bil utför biltvätt & rekond i Stockholm och ger dig ett bra och varaktigt arbete med garanti. Bilen används för det mesta året runt och behöver därför skyddas mot UV strålning på sommaren och vägsalter på vintern. Bilen kan lämnas in för att få dessa skydd vid ett och samma tillfälle. För oss står alltid kunden i centrum. Vi utför våra arbeten på ett kompetent och ansvarsfullt sätt.

Det är inte bara bilens yttre skick som ska hållas efter. Förarens miljö är också viktig. Många tillbringar mycket tid i bilen och då ska den vara ren och fin även inuti. Att lämna bilen på service och hålla den i ett gott skick ger dig ett bättre andrahandsvärde vid eventuell försäljning. Man blir gladare och mer harmonisk som bilförare med en bil som man trivs i.

Priser

Priserna är: Personbil - Stor bil

Utvändig Tvätt 199:- 249:-

Avfettning, högtrycks spolning, schamponering, handtvätt, fälg - däck rengöring, torkning, rengöring av gummimattor.

In & utvändig Tvätt 400 - 500:-

En handtvätt som gör bilen glad en lyx behandling på ut- och insidan, Avfettning, högtryckspolning, schamponering, handtvätt, Fälg-däck rengöring, torkning, rengöring av dörrkarmar, paneler, dörrsidor, gummimattor, dammsugning och rengöring av interiör samt bagageutrymmet, fönsterputs alla fönster invändigt, däckglans.

Exklusive Rekond 2500 – 3000:-

En handtvätt som gör bilen glad en lyx behandling på ut- och insidan, Avfettning, högtryckspolning, schamponering, handtvätt, Polering, Vaxning, Motortvätt (om så önskas) Fälg - däck rengöring, torkning, rengöring av dörrkarmar, paneler, dörrsidor, gummimattor, dammsugning och rengöring av interiör samt bagageutrymmet, fönsterputs alla fönster invändigt, däckglans och klädseltvätt.

Exklusive Rekond med Lackskydd 3500 - 4000:-

En handtvätt som gör bilen glad en lyx behandling på ut- och insidan, Avfettning, högtryckspolning, schamponering, handtvätt, Polering, Vaxning, Motortvätt (om så önskas) Fälg - däck rengöring, torkning, rengöring av dörrkarmar, paneler, dörrsidor, gummimattor, dammsugning och rengöring av interiör samt bagageutrymmet, fönsterputs alla fönster invändigt, däckglans. Klädseltvätt och Lackskydd.

Rök / Luktsanering 2500 - 3000:-

(Ozonbehandling)
Vi börjar med noggrann dammsugning av hela kupén, rengöring av panelar dörrsidor med speciella kemiska produkter, kemtvätt av hela kupén inkl tak och golv, Avtorkning med värme aggregat, därefter behandling med ozonaggregat för att ta bort den oönskade odören och rökluft.

Lackskydd 2000 - 2500:-

Högkvalitets lackskydd som ger 12 månaders extra skydd. Vi börjar med en handtvätt som ger bilen en riktigt fin behandling utvändigt, Avfettning, högtryckspolning, schamponering, handtvätt, Fälg - däck rengöring, sämskinns torkning, däckglans. Maskinpolering med lackskydds behandling.

Polering 1300 - 1500:-

Handtvätt som gör bilen glad och helt ren på utsidan, Avfettning och högtrycks spolning, schamponering, handtvätt, Lacklyra För att avlägsna all smuts i lacken, Maskin polering för att ta bort små repor och få en fin och glansig lackyta.

Vaxning 800 - 1000:-

Handtvätt som gör bilen glad och helt ren på utsidan, Avfettning och högtryck spolning, schamponering, handtvätt, Lacklyra för att avlägsna all smuts i lacken sedan maskin vaxning.

Motortvätt 500 - 600:-

Luftrengöring i hela motordelen, Avfettning, Högtryckspolning, lite schamponering vid behov, Avtorkning, Vi lämnar ingen garanti för eventuella vattenskador på motor som kan uppkomma vid motortvätt. Det är nästan ingen risk alls men värt att nämna!

Bilstolstvätt 250:- /säte

Vi torrdammsuger sätet, bearbetar små fläckar, våtdammsuger, sköljer av och till sist låter vi fläktarna torka ur sätena.

Fälgtvätt 25:- /Fälg

Rengöring av fälgar.

Däck service

  • Däck Byte 
  • Däck Hotell
  • Balansering
  • Broms service

Bil Service

  • Bas Service
  • Normal Service
  • Full Service
  • Olje Service